Kørekortsattest:Når du skal have kørekort, eller når du p.g.a. bestemte lidelser som f.eks. insulinafhængig diabetes eller epilepsi, eller ved bestemte aldre ( 74 år,76 år,78 år,80 år og derefter hvert år) skal have ny lægeattest.

Du skal have et pasfoto med hver gang, og attesten koster 400 kr. incl. moms.

Forsikringsattester: der findes mange typer. De fleste gange er det forsikringsselskabet, der betaler, så sender vi regningen til dem.

Men ved attest til afbestillingsattest i forbindelse med afbestilling af rejse, skal du som regel selv betale. Og ofte har rejsebureauet deres egen blanket, som du skal medbringe til udfyldelse.

Der er stor forskel på ,hvor omfangsrige attesterne er. Derfor er det en god idé, hvis du har attesten hos dig, så du kan læse betegnelsen og nummeret på den op for mig eller mit personale, når du bestiller tid, da vi så kan vurdere hvor meget tid der skal sættes af til attesten. Ellers risikerer du, at jeg ikke kan nå at lave attesten færdig første gang du kommer.

Mulighedserklæring: attest til arbejdsgiver, når du er sygemeldt. Du skal selv, sammen med din arbejdsgiver , have udfyldt første side, og medbringe den til lægen, som så vurderer lægefagligt, og sammenligner med oplægget på side 1. Derefter udfylder lægen side 2. Oftest skal du selv lægge penge ud til denne, og har ret til refusion fra din arbejdsgiver. Hvis vi skal opkræve regningen direkte fra din arbejdsgiver, skal vi have oplyst din arbejdsgivers EAN-nummer(=lokations-nummer).

Pris er 400 kr.

Egenbetalingen forgår kontant, i forbindelse med at du får udleveret attesten, eller du får regning med, med påført kontonummer du skal betale til.

 

M.v.h. Charlotte Reibke

 • Selvbetjening

  Gå til klinikkens ePortal for online tidsbestilling, receptfornyelse og e-konsultation.
  Log på selvbetjeningen
 • Kontakt klinikken

  Skovvej 3
  5400 Bogense
  Tlf. 64 81 19 33
  Find vej
 • Åbningstider

  • Telefonkonsultation
   8.00 - 9.00
  • Tidsbestilling
   9.00 - 11.30
  • Aftenskonsultation
   Ons 16.00 - 17.00