Angående  influenza-vaccination:

Nu nærmer det sig tid for influenza-vaccination, fra 2/10.

Vaccination uden tidsbestilling: torsdag 5/10 kl 12-15 og tirsdag 10/10 kl 12.15-15.

Angående kontakt om eftermiddagen: Det vil ikke altid være muligt at træffe os ved receptionen/i klinikken efter klokken 12. Vi er der selvfølgelig de tidspunkter vi har sat patienter på i konsultationen. Så det  vil være mest sikkert at  ringe (eller evt. møde uanmeldt  op ) om formiddagen, hvis I vil træffe os angående tidsbestilling, medicinbestilling eller andet. Der er også mulighed for at bestille medicin og tider via hjemmesiden. Ved behov om eftermiddagen for akut lægehjælp grundet sygdom, er det den klinik, der har “vagten ” den respektive dag, I skal kontakte telefonisk.

Ved mistanke om infektioner: En bøn til patienter der har mistanke om at de har en infektion og ringer til mig: Vil I ikke sørge for at måle temperatur inden I ringer?, det betyder en del for vurderingen af hvad der skal gøres ved det. Mange har ikke engang et termometer, der virker, men de koster ikke så meget, kun 50-75 kr, så det er en god idé at have fået købt et, så det er klar når man bliver syg.

Angående telefonsystem: Når du som patient ringer op til min klinik, vil du blive bedt om at indtaste dit cpr-nummer. Det gør, at din journal kommer automatisk frem på klinikkens skærm, så snart dit opkald bliver besvaret, dvs. vi kan hurtigere se din journal, når du ringer. M.v.h. Charlotte Reibke

 • Selvbetjening

  Gå til klinikkens ePortal for online tidsbestilling, receptfornyelse og e-konsultation.
  Log på selvbetjeningen
 • Kontakt klinikken

  Skovvej 3
  5400 Bogense
  Tlf. 64 81 19 33
  Find vej
 • Åbningstider

  • Telefonkonsultation
   8.00 - 9.00
  • Tidsbestilling
   9.00 - 11.30
  • Aftenskonsultation
   Ons 16.00 - 17.00